Idő:      Dátum: 2019.04.25 - Márk     
 

Szolgáltatásaink
Elérhető menüpontok

Arckezelések

Nagykezelés (arc): Arc kitisztítása, arc masszázzsal, pakolás.
Nagykezelés (dekoltázs): Arc kitisztítása, dekoltázs masszázzsal.
Kiskezelés (arc): Arctípusnak megfelelő hatóanyagos kezelés arc masszázzsal.
Kiskezelés (dekoltázs): Arctípusnak megfelelő hatóanyagos kezelés dekoltázs masszázzsal.

Arcnyirokmasszázs

Arctípusnak megfelelő hatóanyagos kezelés egy különleges masszázzsal. A masszázs folyamán a nyirokkeringés felgyorsul, és a káros anyagok távoznak a szervezetből, ami ugyanakkor több oxigénhez jut. Ezt a kezelést csakúgy, mint a többit relaxációs zene mellett veheted igénybe.

Csokoládé masszázs

A csokoládé masszázs egy igen kellemes feltöltődési lehetőség mind a bőr, mind a lélek számára. Kiváló meglepetés egy különleges alkalomra. A csokoládét évszázadok óta afrodiziákumként tartják számon, mivel olyan vegyületet tartalmaz, melyet az agy is termel, amikor szerelmesek vagyunk. Élénkíti az érzékeket, feloldja a stresszt és általánosan jó közérzetet biztosít a kakaóban megtalálható fenil-etilamin és a teobrominnak köszönhetően. A kakaó makro elemei ásványi anyagokkal segítik a gyors anyagcserét.

A kakaóvaj puhítja, táplálja a bőrt és hatékonyan késlelteti az öregedést.

A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti a bőr és a lélek harmonikus feltöltődését. A bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Egyedi összetevőiben levő - több mint 800 molekula - segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki. Javítja az anyagcsere folyamatokat, hidratálja, rugalmassá és feszessé teszi a bőrt. Ezt a kezelést arcon végezzük, 100%-os langyos kakaóval.

Gyümölcssavas hámlasztás

Ezzel a módszerre hatékonyan lehet kezelni a nem túl mély ráncokat, hegeket, pigment elváltozásokat. A kezelés során eltávolításra kerül a bőr felső hámrétege, ezzel késztetve egy új selymesebb, simább bőr kialakítására. Ezt az eljárást ajánlom mindazoknak, akik szeretnének megszabadulni ráncaiktól, pattanásból visszamaradt hegeiktől, esetleg kitágult pórusú, zsíros vagy pattanásos a bőrük, pigment foltjaik vannak, vagy egyszerűen csak szeretnék felfrissíteni a bőrüket. Minimum 8 alkalom szükséges.

Bőrvasalás

Ez a kezelés kellemes, jó érzetet ad, amely egy látható bőrfeszességgel párosul. Javítja a bőr rugalmasságát, fokozza a nyirokrendszer keringését és a vérkeringést.

Köpölyözés (vákuum masszázs)

A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia ún. vákumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk el. Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izom- duzzanatok csökkentése, bőr és kötőszövet keringési zavara esetén.

Arcon: A gép szívóhatást gyakorol a bőrre és mély, kötőszöveti masszírozást végez. A vákuummasszázs aktivizálja a sejteket, friss energiát szabadít fel a szövetek mélyéből.

Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)

Ezzel a kezeléssel a bőr felső, elöregedett hámrétegét eltávolítjuk és új, fiatal hámréteg képzésére serkentjük a bőrt. A kezelés teljesen biztonságos, steril gyémánt kristállyal történik. A bőr lecsiszolása után a bőrtípusnak megfelelő krémmel ápoljuk, hidratáljuk a bőrt.

Már 1 kezelés is hatásos, ám igazán látványos eredményért 6 kezelés, súlyosabb eseteknél 10 kezelés szükséges.

A következő problémák kezelésére:
 • pigment foltok
 • öregségi foltok
 • fiatalkori pattanásos bőr
 • bármilyen típusú hegek
 • száraz, dehidratált bőr kezelésére
 • mimikai ránckezelés
 • tág pórusú bőr
 • striák kezelésére
Testkezelések

Hátkezelés

A háton lévő mitteszerek kitisztítása.

Testnyirok masszázs

Hatása:
A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. Lehetőséget adunk a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. Elvezeti a nyirok folyadékot.
Csökkenti a szöveti ödémákat. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés.
Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba. Hat a vénákra is.
Általánosan közérzetjavító. Relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mérsékli a cellulitot.

Rendszeresen érdemes alkalmazni. (1 nem elég.)

Akár minden nap is lehet. Nincs káros mellékhatása. Legkorábban csak néhány kezelés múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt. Egy erősen elsalakosodott testet, vízzel telítődött testrészt nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani.

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára egyaránt kiváló módszer a zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésére. A rádiófrekvencia 41-42 C-ra felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír a kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás zsírbontás teljesen fájdalom és rizikómentes. A kiválasztott zsír és salakanyagok kiürülését sok folyadék fogyasztásával segíteni kell.

Egyénenként változik, hogy mennyi kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Változások már az első kezelés után szemmel láthatóak. A kezelt terület körfogata akár 2-8cm-rel is csökkenhet.

Kezelés hatásai:
 • zsírbontás, méretcsökkenés, alakformálás
 • cellulit és nyúlási csíkok kezelése
 • bőrfeszesítés, bőrszépítés
Ellenjavallatok:
 • fém implantátum a kezelendő területen
 • immungyengítő gyógyszerek szedése
 • immungyengeség
 • bőrbetegség a kezelendő területen
 • daganat
 • terhesség, szoptatás időszakában
Cellulitkezelés

A kezelés centiméterekben mérhető fogyást és a narancsbőr eltűnését, jelentős csökkenését eredményezi. Egy 45 perces masszázst végzünk, amely után betekercseljük a lábakat és a csípő tájékát.

Köpölyözés (vákuum masszázs)

Testen: Alkalmas a cellulit és a nem kívánatos zsírpárnák kezelésére. A kezelést egy üvegharanggal végzem, 1 területen 30 percig. Ezzel az eljárással több cm-es csökkenés érhető el.
A kezelés időtartama alatt szükséges napi 3 liter folyadék fogyasztása

Szőrtelenítés

Szörtelenítés gyantával

Nőknek és férfiaknak egyaránt.
Míg borotválással és szőrtelenítő krémek alkalmazásával csak 1-2 napig sima a bőrfelület, gyantázás után 2-3 hétig is sima, bársonyos marad a bőr. A szúrós borosta helyett egyre puhább, vékonyabb szálak nőnek vissza, melyek kevésbé irritálóak.

Tűs epiláló végleges szőrtelenítés

Ha az elszórtan elhelyezkedő sötét szőrszálaktól kívánunk megszabadulni, lehetőségünk van a tűs epilálási módszerek egyikét választani. Ezek ugyanis szálanként hatnak, megakadályozva azok további megerősödését. A tűs epilálás számtalan lehetőséget kínál, melyek közül az egyik legnépszerűbb eljáráshoz az elektromos áram hőhatását használják fel. A szőrszálak végleges eltávolításához a szőrtüszőbe tűt vezetnek, melynek hegyénél (magas frekvenciás váltóáram hatására) hő termelődik, amely kiégeti az úgynevezett mátrixsejtek fehérjéit. Mivel a sejt nem tud fehérje nélkül működni, ezért az nem termel több szőrszálat.

Villanófényes végleges szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés IPL villanófényes technikával
Az eljárás már az első kezelés után jelentősen lassítja a visszanövést és fokozatosan gyengíti a kezelési ciklus alatt egyre kisebb számban visszanövő szálak szerkezetét is. Nem csak a szőr tűnik el, de a bőr is egyre simábbá válik mivel a tüszők, gyulladások lenyugodnak és a bőrbe visszanövő szálak problémája megszűnik.

Mi is ez a technika?
Az angol Intense Pulsed Light kifejezés rövidítve ' IPL ' már sokak számára ismerősen cseng. Sokan lézernek hívják talán, mert a technológia ebbe a gyógyászati, kezelési kategóriába esik.
A szőrtelenítő eljárás már az első kezelés után jelentősen lassítja a visszanövést és fokozatosan gyengíti a kezelési ciklus alatt egyre kisebb számban visszanövő szálak szerkezetét is. Nem csak a szőr tűnik el, de a bőr is egyre simábbá válik mivel a tüszők, gyulladások lenyugodnak és a bőrbe visszanövő szálak problémája megszűnik.

Végleges vagy tartós?
Mindkét elnevezés ugyanazokat az eljárásokat takarja. Bár a széleskörű klinikai tapasztalatok már több, mint egy évtizedre tekintenek vissza, sokan mégis etikátlannak vélik a végleges szó használatát. Az eredmény minden esetre, szinte mindenki számára látványos lehet és azt már biztosan tudjuk, hogy sok évig tart!

Miben segíthet az IPL technológia?
 • tartós (végleges) szőrtelenítés
 • bőrfiatalítás, ránctalanítás
 • pigmentált bőrelváltozások kezelése
 • pattanás, herpesz kezelés
 • érelváltozások kezelése
 • öregségi és májfoltok kezelése
 • ekcéma kezelése
A megfelelő védekezéssel évekig fenntartható a kezeléssorozattal elért állapot. Már az első kezelések után számíthat környezete pozitív visszajelzéseire. Egy sorozat után viszont bőre kétségtelenül látványosan felfrissül!

Hány kezelés szükséges?
A kezelés csak az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani. Az adott kezeléskor éppen visszafejlődőben és a pihenőben lévők egyáltalán nem reagálnak. Ugyanígy a testfelületek szőrzetének eltérése is befolyásolja a kezelések közti átlag 4-6 hetes szünetek szükségességét. A kezelések száma egyénenként változó, minimum 10 kezelés szükséges. Ritkán az átlagtól eltérő reakció tapasztalható, ilyenkor több vagy kevesebb kezelésszám igénye sem kizárt.

Az eredmény különböző testfelületeinken is gyakran más és más. Lehet, hónaljunk vagy bikinivonalunk már megfelelő, de karunk vagy lábunk még további kezeléseket igényel.

Dekorkezelések

Szemöldökfestés
Szempillafestés

Műszempilla

Tincses műszempilla

A tincses műszempillákat elsősorban alkalmi viseltre ajánljuk. Tartóssága maximum 1 hét.
Négyféle hosszúságban létezik XS,S,M,L.

3D műszempilla

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik hazánkban: tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3 dimenziós műszempilla, vagy 3D műszempilla.
Ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát.
Extra erős ragasztóval és minőségi műszempillával tartóssága tapasztalataink szerint 1-2 hónap.
A műszempillák közül a legtermészetesebb hatású, mivel szálanként illesztjük a saját szempillákhoz. Ugyanakkor a legszélesebb választékban kapható, így bármilyen színű és extra vastag, vagy hosszú műszempillák alkalmazásával extrém hatás is elérhető.

A szempilla hosszabbítás technológiája és a termékek miatt felhelyezését csak szépségipari szakember végezheti.

Smink

Egyik nagy szenvedélyem a sminkelés. Vállalom nappali sminkek készítését pl. álláshirdetésre, céges megjelenésre, konferenciára vagy "csak úgy".

Esküvői smink

A menyasszonyi smink nagyban különbözik a többi sminktől!
 • Csodásan kell kinézned közelről és a fotókon is.
 • Egész nap, sőt gyakran 12 órán túl is tartania kell, anélkül, hogy nagyobb beavatkozást kelljen végezned a sminken.
 • Ellenállónak kell lennie a nedves, nyirkos, párás időjárással szemben, olajmentesnek hogy kevésbé legyen fénylő az arcod, mindemellett kellemes, könnyű viselet legyen.
 • A "vakolat" hatástól óvakodni kell, attól, hogy kényelmetlenül érezd magad a nagy napon.
 • A sminkednek ki kell emelnie a belülről fakadó szépséged és az arcszerkezetedhez, a karakteredhez kell passzolnia.
Én mindezzel tisztában vagyok. Tudom, hogy nem minden menyasszonyhoz illik az erős smink, ezért egyaránt dolgozom természetes, finom pasztell árnyalatokkal és készítek üde és fiatalos, vagy méltóságteljes, királynői sminket, csak úgy mint csillogó, szexi vagy "démoni" make up-ot. Több év tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogy mennyi smink kell ahhoz, hogy a fotókon jól nézz ki, ne tűnj holtfáradtnak, és önmagadra is ráismerj, úgy hogy olyan megjelenésed legyen, amire vágytál, legyen az akár egy merészebb vagy egy hagyományos smink.

Nincs előre gyártott elképzelésem, hogy hogyan szeretnél kinézni, ezt mindig Te döntöd el. A próbasmink előtt elbeszélgetünk, hogy a Te elképzelésedet valósíthassam meg, egyúttal felmérem a bőröd állapotát, kiigazítom a szemöldöködet, szükség esetén a legjobb bőrápoló készítményeket, testre szabott kozmetikai kezelést ajánlom számodra.

Sminktetoválás

Tartós sminkkel elérhető előnyök
 • időmegtakarítás
 • pénzmegtakarítás
 • természetes adottságok kiemelése
Kiknek ajánljuk leginkább
 • akik már ébredés után is kifogástalan sminket szeretnének
 • fárasztó és unalmas a mindennapi sminkelés, és a napközbeni korrigálás
 • a megromlott látás miatt nehézkes a smink elkészítése
 • sportolás közben
 • a hagyományos smink alapanyagokra allergiás
A tetoválás után vékony varrat képződik, ami pár nap múlva magától lepereg a bőr felszínéről.
A smink tetoválás követően 4-5 hét múlva lehet elvégezni az esetleges korrekciókat.

A sminktetoválás folyamata
 • Színkiválasztás és a festék bekeverése.
 • Bőrfelület fertőtlenítése.
 • A kívánt forma berajzolása.
 • A kezelendő felület érzéstelenítése.
 • A sminktetoválás elkészítése.
 • Sminktetoválás utáni kezelés.
 • 4-5 hét múlva az esetleges korrigálás elvégzése.
Tetoválhatjuk a szemöldökünket, szemhéjunkat ajkainkat. Ajánlott, ha ritka, vékony a szemöldökünk, szempillánk, vagy ha száj pigmentáltsága nem tökéletes.

Az eljárás kb. 1 órát vesz igénybe, az ezt követő bőr regenerálódás 3-5-nap. Tatossága 3-5 év egyéntől függően.
Száj tetoválás előtt 5 nappal ajánlott herpesz elleni készítmény szedése.

Sminktanácsadás

Ha nem tudja, hogyan sminkelje magát, melyek az Ön számára legelőnyösebb színek és legelőnyösebb sminkelési technikák, ebben is segítségére lehetek. Tippeket adok a praktikusan, egyszerűen használható sminkszerek megvásárlásához. Megmutatom, hogy egyszerű nappali sminkjéből, miként varázsolhat alkalmi arcfestést.

 
Szépség Galéria:
 
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 3/b.
Elérhetőségeink - Munkatársaink

Azonnali üzenetküldés:
 
Címzett:  
Név:  
E-mail:  
Tel:  
Üzenet:  
 

Ajánlott oldalak:
 

szépséggaléria, szepseggaleria, szépség galéria, szepseg galeria, stúdió, szalon, győr, gyor, fodrászat, fodraszat, kozmetika, műköröm, mukorom, haj, fodrász, fodrasz, kozmetikus, műkörmös, mukormos, fodrasz-gyor, haj festés, haj-festes, haj vágás, haj vagas, szépség, szepseg