Idő:      Dátum: 2019.04.25 - Márk     
 

Szolgáltatásaink
Elérhető menüpontok

Hajvágás

A fodrászszakma legfontosabb, és számunkra talán legszebb része.
Hajvágásainkat az alapforma megtervezett és precíz kialakítása, valamint a személyre szabott befejező technikák (különböző puhítási eljárások) jellemzik. A kész frizura egy több hónapig tartó, könnyen kezelhető, egyedi, személyre szabott alkotás, amely csak a Tiéd és senki másé! Hajvágásainkat szívesen hangsúlyozzuk ki különböző hajszínezési technikákkal, ettől válik a forma még inkább élővé, mozgalmassá és egyedivé.

Optimista, játékosan kreatív, öntudatos, lázadó, extravagáns, vagy klasszikus, konzervatív?
Mi megalkotjuk a személyiségedhez illő hajvágást.

Hajszínezés

A különböző hajszínezési eljárások fontos kiegészítői a tökéletes hajvágásnak. Ezektől válik a forma valóban élővé, mozgalmassá és egyedivé. Hajszínváltoztató munkáink során nagy figyelmet fordítunk rá, hogy minden esetben a kívánságnak és a haj állapotának figyelembevételével, a hajszerkezet lehető legkisebb igénybevételével érjük el a kívánt színt.

Színváltoztatás

Tudtad?
A hajszíneknek külön jelentést tulajdonítanak. A szőke a versengés, a lelkesedés,
az öröm és az erő színe, a fekete a fennhatóságot, a méltóságot, a misztikumot
és a komolyságot fejezi ki. A barna hűséget és passzivitást jelent,
míg a vörös az energia, a lobbanékonyság és a szenvedély jelképe.

Festés

Hajfestésnél fontos szempont a színbiztosság, a jó világosító- és a fedőképesség, valamint a színtartósság.

Több mint 100 színből választhatjuk ki a csábító rézvörös, az elragadó lángoló vörös, a nugát barna vonzerővel teli árnyalatait, a ragyogó szőkéket, melyek elvarázsolnak tündöklő fényükkel, vagy akár a hidegen ragyogó fekete színeit.

Extrém festések

Extrémnek, lázadónak lenni azt jelenti, hogy megvan bennünk a határozottság, hogy szembeforduljunk a hagyományokkal.
Játékosan gyermeki pasztellszínek, vagy drámai és radikális, fényesen tiszta tónusok; áttűnések, külön-külön festett kontrasztos panelek, vagy akár tetováláshoz hasonló minták jellemzik ezeket a nem mindennapi alkotásokat.

Mi készen állunk, csak a Te bátorságodon múlik!

Színezés

Azoknak javasoljuk, akiknek nem szükséges hajfestéket alkalmazni a kívánt szín eléréséhez. Bárkinek, aki a meglévő hajszínénél nem akar világosabbat, és nincs néhánynál több ősz hajszála, a színezés a tökéletes megoldás. Színezés után a haj telt színű és ragyogó fényű, még igénybevett hajszerkezet esetén is.

Szőkítés

Néha bizony nem elég a festékek világosító ereje, és szőkítőhöz kell fordulnunk.
Szőkítéseink során fokozottan ügyelünk a haj állapotának maximális védelmére. Megfelelő szaktudással és termékekkel a szőkítés a legkisebb mértékben veszi igénybe a haj szerkezetét, egyenletes és intenzív világosítás mellett.

Melírtechnikák

Fésüs melír

Rövid és félhosszú hajúaknak ajánljuk, ha csak egy színt szeretnének melírozni. Praktikus és viszonylag gyors megoldás.

Fóliás melír

Napjainkban a legelterjedtebb melírtechnika, akár több szín egyidejű alkalmazásával a természetes hatástól egészen az extrém színorgiák megvalósításáig a legjobb megoldás.

Alkalmi frizurák

Az alkalmi frizura feladata a mindenkori esemény kihangsúlyozása és ünneplése, és a sminkkel együtt a ruha, valamint az egész személyiség kiegészítője.
Estélyre, esküvőre lenyűgöző eleganciát és a luxust sugárzó, vagy bájosan nőies frizurát képzelünk, Megkoronázásaként tovább díszíthető különböző kellékekkel, színes vagy csillámos sprayvel, így válhat a Nő az esemény fénypontjává.

Ötvözve szárítást és berakást, kerek és lapos sütővasat, tupírt és fonást, fésülést és tűzést, strasszokat, gyöngyöket és csillámokat, minden alkalomra elkészítjük Neked a tökéletes frizurát!

Egy fontos alkalomhoz akár többszöri próbát is érdemes igénybe venni, hogy a nagy napon minden gyorsan és gördülékenyen menjen.

Otthoni hajápolás

A tökéletesen elkészített fodrászmunka fontos kiegészítője a testreszabott otthoni hajápolás.
A színezett, festett vagy szőkített, illetve tartóshullámosított haj speciális kezelést igényel, hogy sokáig megőrizhesse a fodrász által készített munka szépségét Ehhez ajánljuk Professionális termékeinket, melyekhez személyre szabott tanácsokat is adunk, hogy hajad megőrizze szépségét a következő látogatásodig.

Hajhosszabítás

Hajhosszabbításhoz mi az úgy nevezett gyűrűs technikát alkalmazzuk, melynek során a haj a hőillesztéses, ragasztásos és ultrahangos technikákkal ellentétben semmilyen vegyi anyaggal nem érintkezik, a póttincseket egyenként, egy-egy kis fémgyűrű segítségével erősítjük a kiválasztott saját hajtincsek tövéhez, így az eredmény egyenletes és természetes hatású, az illesztések mások számára láthatatlanok.

Eredeti európai hajat használunk, amely teljesen egészséges és vegyileg nem kezelt (nem festett, nem dauerolt). A vendéghaj hossza 30-60cm között változhat. A beapplikált haj a saját hajjal együtt mosható, formázható, akár festhető is.

Tippünk:
Ezzel a technikával előre megfestett vagy eredetileg más színű
hajtincseket is építhetünk a saját haj közé, így a saját haj
festése nélkül melírozott hatást érhetünk el.

Mivel az eljárás során a haj felületére semmiféle vegyi anyag nem kerül, ez a technika bizonyítottan legkevésbé veszi igénybe a hajszálat és a hajhagymákat, és a tincsek mindenféle oldószer nélkül eltávolíthatóak.

A megfelelő hatás eléréséhez 60-120 tincs szükséges.

 
Szépség Galéria:
 
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 3/b.
Elérhetőségeink - Munkatársaink

Azonnali üzenetküldés:
 
Címzett:  
Név:  
E-mail:  
Tel:  
Üzenet:  
 

Ajánlott oldalak:
 

szépséggaléria, szepseggaleria, szépség galéria, szepseg galeria, stúdió, szalon, győr, gyor, fodrászat, fodraszat, kozmetika, műköröm, mukorom, haj, fodrász, fodrasz, kozmetikus, műkörmös, mukormos, fodrasz-gyor, haj festés, haj-festes, haj vágás, haj vagas, szépség, szepseg