Idő:      Dátum: 2019.05.22 - Júlia     
 

Fodrászat
Elérhető menüpontok

Bemutatkozás

Máté Tünde vagyok, immár 24 éve foglalkozom hajakkal, ugyan kisebb kitérőkkel, de mindig visszatértem eredeti szakmámhoz, mert ebben érzem otthon magam és ezért hoztam létre 2006 decemberében a szalonomat, a SzépségGalériát. Örömmel tölt el, amikor a vendégeim úgy állnak fel a székemből, hogy arcukon mosolyt és elégedettséget látok. Minden ember és minden nap más, így mindig oda kell figyelni az emberek legkisebb reakcióira is.

Nagyon egyet értek azzal a közmondással, ha változtatni akarsz a külsődön, kezd a hajaddal. Magamon tapasztaltam ugyanis, hogy egy-egy új frizura milyen jó hatással van az emberre.

Szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk az állandó és rendszeres továbbképzésekre, hogy a hagyományos és a legújabb irányvonalakra is fel legyünk készülve.

Különböző hajvágási és hajszínezési technikákkal bővítjük eszköztárunkat, nyomon követve a folyamatosan változó divatot. Tovább mélyítjük ismereteinket, hogy a legújabban megismert frizuratrendet magunkévá, és így a Tieddé tegyük.

Munkáinkhoz a Schwarzkopf és az Indola nyújt nekünk megfelelő hátteret termékeivel és továbbképzéseivel. Tudásunkat a Schwarzkopf ASK stúdiójában bővítjük, ahol széleskörű oktatóprogramokkal várják mindazokat, akik szaktudásukat fejleszteni szeretnék.

Kapcsolat

Máté Tünde:
+36 (30) 227 69 40
mate.tunde@szepseggaleria.hu

 
Szépség Galéria:
 
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 3/b.
Elérhetőségeink - Munkatársaink

Azonnali üzenetküldés:
 
Címzett:  
Név:  
E-mail:  
Tel:  
Üzenet:  
 

Ajánlott oldalak:
 

szépséggaléria, szepseggaleria, szépség galéria, szepseg galeria, stúdió, szalon, győr, gyor, fodrászat, fodraszat, kozmetika, műköröm, mukorom, haj, fodrász, fodrasz, kozmetikus, műkörmös, mukormos, fodrasz-gyor, haj festés, haj-festes, haj vágás, haj vagas, szépség, szepseg